Mindenkit szeretettel meghívunk az Autoritmia- Hogyan tanuljunk nyelvet kedvenc filmünk, regényünk, zenénk, érdeklődési körünk alapján? című könyv bemutatójára és sajtótájékoztatójára, melyet az Országos Idegennyelvű könyvtárban tartunk. Beszélgetőtársaim lesznek Vekerdy János (fordító és nyelvtanár), Janovics Judit Waldorf-nyelvtanár az óbudai iskolából, Horváth László a civil rádió munkatársa.

A könyvről itt tudhatsz meg többet

Szeretettel várunk! (Időpont és helyszín: 2009. Szeptember 30, Szerda délután 5 óra,Országos Idegennyelvű könyvtár, Budapest, Molnár u. 11.!

Jó hír, hogy Szegeden Október 5-én, hétfőn délután fél öttől is lesz egy előadás és könyvbemutató a Millenium kávéházban, ahová a belépő szintén ingyenes. (Dugonics tér 12). A fenti beszélgetőtársak sajnos Szegeden nem lesznek velem.


Idén is elindul egy angol nyelvtanfolyam az Autoritmia módszrére alapozva , melynek kezdődátuma Október 7. Azoknak szól a tanfolyam, akik már tanultak angolul, de a szövegértés és a beszéd nehezen megy számukra. A módszer hátterében a Waldorf-nyelvtanítás módszere kiemelkedő szerepet játszik. Itt lehet jelentkezni, és itt olvashatjátok azok véleményét is a tanfolyamról, akik már elvégezték (Waldorf-szülők számára a régi ár az érvényes, 14990 ft.illetve bartelezhető!!!)

Várom jelentkezésed!
Üdvözlettel,
Hevesi Mihály
Címkék: | edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése